Lash lifting a vše, co o něm potřebujete vědět

07.05.2023 | Blog Vodvoka

Lash lifting a vše, co o něm potřebujete vědět

 

Lash lifting je oblíbená kosmetická procedura, která zahrnuje pozvednutí a tvarování přírodních řas, aby se vytvořil otevřenější a objemnější vzhled. Během procedury se řasy od již kořínků nadzvednou a natáhnou směrem nahoru k linii obočí, čímž se vytvoří přirozeně vypadající natočení, které vydrží několik týdnů.

Lifting řas má několik výhod, včetně přirozeně vypadajících výsledků a nenáročné údržby. Jedná se o jemnou a vyživující metodu, která zpevňuje a vyživuje řasy, díky čemuž vypadají hustší a opticky prodloužené. Kromě toho je lifting řas skvělou volbou pro osoby s citlivýma očima nebo alergiemi, jelikož k aplikaci nejsou použity žádné agresivní chemikálie nebo lepidla. Oproti prodlužování řas tedy s lash liftingem neriskujete, že dojde k poškození vašich přirozených řas.

Jak lash lifting probíhá?

V průběhu celé aplikace se mezi oční víčko a řasy umístí speciální silikonová podložka tak, aby nedošlo k podráždění jemné pokožky v očním okolí. Důležitým krokem je také před zahájením procedury očištění řas i očního okolí. Procedura probíhá ve třech fázích: nejdřív se nanese emulze, která otevře vlákno řasy, ve druhém kroku se pomocí speciální mini natáčky řasy upraví do požadovaného tvaru, ve třetí etapě se řasa opět uzavře. Během procedury je na řasy také aplikována barva, která vydrží přibližně měsíc. 24 hodin po lash liftingu se pokuste zabránit navlhčení řas. 

Lifting řas obvykle netrvá déle než hodinu a efekt procedury vydrží přibližně 6-8 týdnů, nicméně závisí také na rychlosti růstu vašich řas. 

Nejen po lash liftingu bychom si měli dát pozor na tření očí, tahání řas a nešetrné odličování, které může naše řasy poškodit.

 

A co je to lash botox?

Lash botox je velmi účinná vyživující péče na řasy, která je ideální na zničené nebo od přírody slabé, rovné a nevýrazné řasy. Lash botox až zdvojnásobí objem řas, díky účinným složkám jako je: kyselina hyaluronová, aminokyseliny, keratin, ricin, vitamin E a dalším. Pokud tedy nechcete řasy pouze natočit, ale dopřát jim i prospěšné živiny, vyhledejte salon, který lash botox nabízí. 

×
  • Po-Pá: 09.00 - 19.00
  • So-Ne: zavřeno